Proponowane menu w okresie 25-31.05.2020

dieta slim
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak w powidłach śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta vege
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z soczewicy i tofu w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Cieciorka i fasola po grecku z fetą, ryż biały, czerwony, czarny, brążowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Ryż z soczewicą, fasolą, brukułem, sos teriyaki
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Placki z cukinii, ziemniaków, pieczarek i marchewki, ogórki kiszone z oliwą i pietruszką Jogurt tzatziki
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta warzywna z jajkiem, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z warzywami, orzechami, fetą
4. Podwieczorek
Bananowe smoothie z mango na jogurcie bezlaktozowym
5. Kolacja
Forszmak z cuknią, pieczarkami, soczewicą i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Cukinia faszerowana warzywami, ryżem, tofu, fetą. surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Curry z dyni i soczewicy podane z ryżem kasza pęczak, Surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta no meat
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Cieciorka i fasola po grecku z fetą, ryż biały, czerwony, czarny, brążowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Ryż z soczewicą, fasolą, brukułem, sos teriyaki
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Placki z cukinii, ziemniaków, pieczarek i marchewki, ogórki kiszone z oliwą i pietruszką Jogurt tzatziki
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta warzywna z jajkiem, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z cuknią, pieczarkami, soczewicą i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Cukinia faszerowana warzywami, ryżem, tofu, fetą. surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Curry z dyni i soczewicy podane z ryżem kasza pęczak, Surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta no fish
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z soczewicy i tofu w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak z powideł śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z warzywami, orzechami, fetą
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta Go! Slim
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej na mleku migdałowym z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonegosera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni, jogurt bezlaktozowy z owocami.
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak z powideł śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Mleko sojowe z truskawkami, rodzynkami, suszonymi figami, morelami , otrębami owsianymi bezglutenowymi i ziarnami słonecznika
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Placki z cukinii, ziemniaków, pieczarek i marchewki, ogórki kiszone z oliwą i pietruszką Jogurt tzatziki
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomiodorwym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Sok owocowo warzywny( bogaty w betakaroten) z mango i siemienim lnianym
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z soczewicy i pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Sok pomarańczowy z dynią , jabłkiem, marchwią, truskawką, cytryną i imbirem
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem łososiem warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Deser bananowy z mango na jogurcie bezlaktozowym i płatkami ryżowymi
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Buraczany STRONG* 3.3
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta sport
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczony filet kurczaka,pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem i kurczakiem
3. Obiad
Kurczak z powideł śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo z mięsm pieczonym
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem kabanos drobiowy
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym), pieczone mięso
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą, pieczony schab
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami, pieczonym mięsem i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami i kurczakiem
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z pieczona piersią kurczaka, brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku z pieczona kiełbaską, pieczywo
dieta fit
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczony filet kurczaka,pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem i kurczakiem
3. Obiad
Kurczak z powideł śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo z mięsm pieczonym
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem kabanos drobiowy
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym), pieczone mięso
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą, pieczony schab
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami, pieczonym mięsem i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami i kurczakiem
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z pieczona piersią kurczaka, brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku z pieczona kiełbaską, pieczywo
dieta office
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak w powidłach śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta fleksi
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonegosera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Ryż z soczewicą, fasolą, brukułem, sos teriyaki
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomiodorwym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta warzywna z jajkiem, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem łososiem warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Cukinia faszerowana warzywami, ryżem, tofu, fetą. surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Curry z dyni i soczewicy podane z ryżem kasza pęczak, Surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo
dieta no gluten/no lactose
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej na mleku migdałowym z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo bezglutenowe
wtorek
1. Śniadanie
Płatki ryżowe na mleku bezlaktozowym z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak z powideł śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Mleko sojowe z truskawkami, rodzynkami, suszonymi figami, morelami , otrębami owsianymi i ziarnami słonecznika
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo bezglutenowe
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo bezglutenowe
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie bezlaktozowytm
5. Kolacja
Makaron z pomiodorwym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
PLlacki bananowe zmusem wiśniowym
2. Przekąska
Sok owocowo warzywny( bogaty w betakaroten) z mango i siemienim lnianym
3. Obiad
Omlet z soczewica szpinakiem i serem
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta warzywna z jajkiem, pieczywo bezglutenowe
piątek
1. Śniadanie
Pasta twarogowa bezlaktozoiwa z papryką i szczypiorkiem, Chleb bezglutenowy,
2. Przekąska
Sok pomarańczowy z dynią , jabłkiem, marchwią, truskawką, cytryną i imbirem
3. Obiad
Makaron bezglutenowy z łososiem i bazylią, Makaron bezglutenowy
4. Podwieczorek
Deser bananowy z mango na jogurcie bezlaktozowym i płatkami ryżowymi
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski bezlaktozowy z warzywami, pieczywo bezglutenowe
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami bezglutenowymi i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z kaszy gryczanej z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo bezglutenowe
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Buraczany STRONG* 3.3
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo bezglutenowe
RAZEM TANIEJ
poniedziałek
1. Śniadanie
Budyń waniliowy z kaszy jaglnej z prażonymi wiórkami kokosowymi i musem z jagód i borówek
2. Przekąska
Sałatka z wędzonego sera w sosie chrzanowym z ogórkiem, pieczywo
3. Obiad
Kurczak po grecku z fetą, ryż: biały, czarny, czerwony, brązowy
4. Podwieczorek
Ciasto owsiane z otrębami i ziarnami słonecznika, orzechami laskowymi i włoskim oraz pestakmi dyni
5. Kolacja
Duszona kapusta z grzybami, pieczywo
wtorek
1. Śniadanie
Owisanka z malinami
2. Przekąska
Sałatka meksykańska z ryżem
3. Obiad
Kurczak w powidłach śliwkowych, sos teriyaki, ryż jaśminowy, kalafior z wody z oliwą i czarnuszką
4. Podwieczorek
Ciasteczka czekoladowo kokosowe z sezamem
5. Kolacja
Warzywny gulasz z cukinią, pieczywo
środa
1. Śniadanie
Jajka w sosie tatarskim, pieczywo
2. Przekąska
Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami i kminkiem
3. Obiad
Gulasz ze schabu z pieczarkami, ziemniaki, ogórki z oliwą i miodem
4. Podwieczorek
Antyoksydacyjny bogaty w błonnik koktajl jagodowy z wiorkami kokosowymi na jogurcie
5. Kolacja
Makaron z pomidorowym pesto, oliwą i tłuczonym pieprzem( zielonym, czarnym, czerwonym)
czwartek
1. Śniadanie
Placki bananowe z rodzynkami, mus wiśniowy
2. Przekąska
Jogurt bakaliowy z orzechami ( rodzynki, morele, figi, śliwaka suszona, miód, peski dyni, orzechy włoskie, nasiona słoencznika, mak)
3. Obiad
Gnocchi w sosie szpinkowo-serowym z warzywami, cieciorką i mozarellą
4. Podwieczorek
Sałatka z pieczonych buraków z żurawiną
5. Kolacja
Galareta drobiowa, pieczywo
piątek
1. Śniadanie
Pasta z pieczonej papryki z marchewką, prażonymi orzechami włoskimi, nasionami słonecznika i siemieniem lnianym, pieczywo
2. Przekąska
Deser czekoladowy z musem wisniowym
3. Obiad
Tagliatelle z pieczonym dorszem, łososiem, warzywami i oliwą cytrynową
4. Podwieczorek
Smoothie bannanowe z mango na jogurcie
5. Kolacja
Forszmak z szynką i ziemniakami
sobota
1. Śniadanie
Twaróg wiejski z warzywami, pieczywo
2. Przekąska
Zupa krem z pieczonej dyni z nutą pomarańczy i masłem szałwiowym, chilli, zacierkami i prażonymi pestkami dyni
3. Obiad
Pierś drobiowa w sose serowym z zieloną fasolką szpargową, ryż brązowy, surówka z marchewki, ananasa i orzechów włoskich
4. Podwieczorek
Puding ryżowy z pieczona gruszką
5. Kolacja
Kaszotto z grzybami
niedziela
1. Śniadanie
Jajko sadzone z duszonymi pieczarkami, pieczywo
2. Przekąska
Sałatka z czarnego ryżu z brokułem i ananasem
3. Obiad
Schab pieczony w sosie musztardowo- miodowym, kasza pęczak, surówka z buraczków i pomarańczy
4. Podwieczorek
Biszkopt makowy ze skórką pomarańczową
5. Kolacja
Cieciorka po bretońsku, pieczywo