Aktualne menu w okresie 18-24.11.2019

dieta slim

poniedziałek
1. Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z czarnuszką i natka pietruszki, pieczywo
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Kurczak kokosowy Szefa Kuchni z brzoskwinią, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z makaronem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką , kabanosami , kukurydzą i papryką.
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem,
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo
3. Obiad
Schab wieprzowy z ananasem z woka, Ryż biały, Surówka Colesław.
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik
3. Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Gulasz z piersi kurczaka w sosie pomidorowo- pomarańczowym, Pieczone ziemniaki,warzywa z pary z czarnuszką
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem
3. Obiad
Klopsiki z dorsza w sosie kaparowym, makaron razowy, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i natką pietruszki
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Filety z kurczaka po hawajsku, ryż brązowy, sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Bezmięsne Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą i pieczonym kurczakiem, brzoskwinią, ryżem i musztardowo miodowym
3. Obiad
Filet kurczaka w sosie pomarańczowym , Kasza jęczmienna z czarnuszką , Surówka z marchewki
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

dieta vege

poniedziałek
1. Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z czarnuszką i natka pietruszki, pieczywo
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Jajko sadzone, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z makaronem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką , kukurydzą i cieciorką
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem,
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo
3. Obiad
Tagliatelle w kremowym sosie szpinakowym z fetą i pomidorkami, Surówka Colesłw z białej kapusty
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik
3. Obiad
Klopsiki z kalafiora i cieciorki w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie jogurtowe z pieczonej gruszki i pietruszki
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Tofu wędzone w sosie pomidorowo- pomarńczowym z , pieczonymi ziemniakami warzywa z pary z czarnuszką i olejem lnianym
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem
3. Obiad
Tabbouleh z komosą ryżową i migdałami
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Placki ziemniaczane z duszonymi warzywami po chińsku, Sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Bezmięsne Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą, brzoskwinią, rodzynkami z sosem musztardowo miodowym
3. Obiad
Papryka z pieca faszerowana warzywami,
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

dieta no meat

poniedziałek
1. Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z czarnuszką i natka pietruszki, pieczywo
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Jajko sadzone, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z makaronem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką, kukurydzą i cieciorką
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem,
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo
3. Obiad
Tagliatelle w kremowym sosie szpinakowym z fetą i pomidorkami, Surówka Colesłw z białej kapusty
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik
3. Obiad
Klopsiki z kalafiora i cieciorki w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Tofu wędzone w sosie pomidorowo- pomarńczowym z , pieczonymi ziemniakami warzywa z pary z czarnuszką i olejem lnianym
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi, serwatką i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem
3. Obiad
Klopsiki z dorsza w sosie kaparowym, makaron razowy, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i natką pietruszki
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Placki ziemniaczane z duszonymi warzywami po chińsku, Sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Bezmięsne Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą, brzoskwinią, rodzynkami z sosem musztardowo miodowym
3. Obiad
Papryka z pieca faszerowana warzywami,
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

dieta no fish

poniedziałek
1. Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z czarnuszką i natka pietruszki, pieczywo
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Kurczak kokosowy Szefa Kuchni z brzoskwinią, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z makaronem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką, kabanosami, kukurydzą i papryką.
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem,
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo
3. Obiad
Schab wieprzowy z ananasem z woka, Ryż biały, Surówka Colesław.
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik
3. Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Gulasz z piersi kurczaka w sosie pomidorowo- pomarańczowym, Pieczone ziemniaki,warzywa z pary z czarnuszką
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem
3. Obiad
Tabbouleh z komosą ryżową i migdałami
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Filety z kurczaka po hawajsku, ryż brązowy, sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt malinowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Bezmięsne Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą i pieczonym kurczakiem, brzoskwinią, ryżem i musztardowo miodowym
3. Obiad
Filet kurczaka w sosie pomarańczowym , Kasza jęczmienna z czarnuszką , Surówka z marchewki
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

dieta sport

poniedziałek
1. Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty, Pesto z zielonego groszku z czarnuszką
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Kurczak kokosowy Szefa Kuchni z brzoskwinią, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z pieczonym kurczakiem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką, kabanosami, szynka drobiowa z żurawiną
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem, pieczone udko
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo i kurczakiem
3. Obiad
Schab wieprzowy z ananasem z woka, Ryż biały, Surówka Colesław.
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem, kabanosem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, szynka drobiowa, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik z dodatkiem serwatki
3. Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami i pieczonym mięsem
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Gulasz z piersi kurczaka w sosie pomidorowo- pomarańczowym, Pieczone ziemniaki,warzywa z pary z czarnuszką
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, kabanosem drobiowym , pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem ,makaron drobiowy
3. Obiad
Klopsiki z dorsza w sosie kaparowym, makron razowy, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i natką pietruszki
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo, pierś pieczona
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, wędzoną piersią kurczaka, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Filety z kurczaka po hawajsku, ryż brązowy, sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, i grillowaną szynka drobiową, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą i pieczonym kurczakiem, brzoskwinią, ryżem i musztardowo miodowym
3. Obiad
Filet kurczaka w sosie pomarańczowym , Kasza jęczmienna z czarnuszką , Surówka z marchewki
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami i pieczonym mięsem
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym, grillowaną piersią kurczaka

dieta fit

poniedziałek
1. Śniadanie
Chleb żytni pełnoziarnisty, Pesto z zielonego groszku z czarnuszką
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Kurczak kokosowy Szefa Kuchni z brzoskwinią, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z pieczonym kurczakiem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką, kabanosami, szynka drobiowa z żurawiną
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem, pieczone udko
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo i kurczakiem
3. Obiad
Schab wieprzowy z ananasem z woka, Ryż biały, Surówka Colesław.
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem, kabanosem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, szynka drobiowa, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik z dodatkiem serwatki
3. Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami i pieczonym mięsem
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Gulasz z piersi kurczaka w sosie pomidorowo- pomarańczowym, Pieczone ziemniaki,warzywa z pary z czarnuszką
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, kabanosem drobiowym , pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem ,makaron drobiowy
3. Obiad
Klopsiki z dorsza w sosie kaparowym, makron razowy, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i natką pietruszki
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo, pierś pieczona
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, wędzoną piersią kurczaka, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Filety z kurczaka po hawajsku, ryż brązowy, sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, i grillowaną szynka drobiową, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą i pieczonym kurczakiem, brzoskwinią, ryżem i musztardowo miodowym
3. Obiad
Filet kurczaka w sosie pomarańczowym , Kasza jęczmienna z czarnuszką , Surówka z marchewki
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami i pieczonym mięsem
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym, grillowaną piersią kurczaka

dieta office

poniedziałek
1. Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z czarnuszką i natka pietruszki, pieczywo
2. Przekąska
Sernik czekoladowy z musem malinowym
3. Obiad
Kurczak kokosowy Szefa Kuchni z brzoskwinią, kasza bulgur, duszone brokuły z cukinią i papryką
4. Podwieczorek
Zupa pomidorowa na wywarze warzywnym z makaronem
5. Kolacja
Sałatka z kaszy gryczanej z brukselką , kabanosami , kukurydzą i papryką.
wtorek
1. Śniadanie
Serek wiejski z rzodkiewką, ogórkiem, pieczarkami marynowanymi, chleb ze słonecznikiem,
2. Przekąska
Krem z pieczonej dyni, marchewki, pomidorów z makaronem orzo
3. Obiad
Schab wieprzowy z ananasem z woka, Ryż biały, Surówka Colesław.
4. Podwieczorek
Jogurt kokosowo- czekoladowo z bananami, otrębami pszennymi i malinami
5. Kolacja
Cieciorka w sosie śmietanowy ze szpinakiem i makaronem
środa
1. Śniadanie
Jajko sadzone z tłuczonym pieprzem, sałatka z pomidora , oliwek, ogórka, fety z oliwą, pieczywo
2. Przekąska
Zielony chłodnik
3. Obiad
Klopsiki drobiowe w sosie orzechowo – śmietanowym, kasza jaglana z pomidorami suszonymi, marchewka z groszkiem
4. Podwieczorek
Gęste smoothie z pieczonej gruszki i jabłek
5. Kolacja
Młoda kapusta z łazankami
czwartek
1. Śniadanie
Ryż na mleku z pieczonymi orzechami włoskimi , czekoladą i wiśniami
2. Przekąska
Biszkopt z agrestem
3. Obiad
Gulasz z piersi kurczaka w sosie pomidorowo- pomarańczowym, Pieczone ziemniaki,warzywa z pary z czarnuszką
4. Podwieczorek
Jogurt z owocami leśnymi i otrębami owsianymi
5. Kolacja
Naleśniki ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i fetą
piątek
1. Śniadanie
Serek czekoladowo- bananowy z wiórkami kokosowymi i musem malinowym, bagietka
2. Przekąska
Krem z zielonych warzyw z migdałami i topionym serkiem
3. Obiad
Klopsiki z dorsza w sosie kaparowym, makaron razowy, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i natką pietruszki
4. Podwieczorek
Kokosowe ciasto z czerwonej fasoli z czarną porzeczką
5. Kolacja
Pasta jajeczno- serowa z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem, pieczywo
sobota
1. Śniadanie
Szakszuka z ciecierzycą, szpinakiem, jarmużem, pieczywo
2. Przekąska
Ciasto cytrynowo-jogurtowe z rodzynkami
3. Obiad
Filety z kurczaka po hawajsku, ryż brązowy, sałatka z ogórków kiszonych z jabłkiem
4. Podwieczorek
Jogurt jagodowo borówkowy z kaszą jaglaną, nasionami lnu, chia, makiem i rodzynkami
5. Kolacja
Bezmięsne Burgery teksańskie z buraka z soczewicą, kukurydzą i czerwoną fasolą i sezamem, chleb ze słonecznikiem
niedziela
1. Śniadanie
Racuchy drożdżowe z dżemem truskawkowym
2. Przekąska
Sałatka z rukolą i pieczonym kurczakiem, brzoskwinią, ryżem i musztardowo miodowym
3. Obiad
Filet kurczaka w sosie pomarańczowym , Kasza jęczmienna z czarnuszką , Surówka z marchewki
4. Podwieczorek
Zupa ogórkowa na bulionie warzywnym z ziemniakami
5. Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem pieczarkowym

3 dni GRATIS!

Wybierz dowolny typ diety na 30 dni, a 3 dni otrzymasz GRATIS!